Més d’una trentena d’activitats en tres estands diferents
Dijous, 26 de setembre
Estand Aliments del Territori i Tu
9:30 – 11:45 h: Taller infantil ‘Tiramisú energètic amb pera de Lleida’ per a alumnes de l’Escola Pública Frederic Godàs (Lleida). A càrrec de Petit Complet i la DOP Pera de Lleida.
11:45 – 12:30 h: Taller infantil amb alumnes del Col·legi l’Esperança (Lleida). A càrrec de Petit Complet i la DOP Pera de Lleida.
12:30 – 13:15 h: Taller ‘Combinats saludables amb productes de proximitat’ i ‘Actualitzant la tradició’, a càrrec dels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
13:15 – 14:00 h: Tast de ‘Brous d’ossos: el secret saludable i nutritiu que neix als Pirineus’, a càrrec de Ruben Ruíz, d’Huma Slow Broth.
17:00 – 18:00 h: Degustació de ‘Sucs ecològics i naturals per combatre el fred’, a càrrec de Ruben Valls de Cal Valls (Vilanova de Bellpuig).
18:00 – 19:00 h: Tast i degustació de panadons artesans i coques de recapte, a càrrec d’Albert Porté de Lo + Bo de Lleida (Mollerussa).
19:15 – 20:00 h: Tast i degustació del plat ‘Royal de conill’, a càrrec d’Ignacio Bustamante del restaurant El Celler (Montsonís).
Altres Espais
10:15 – 10:30 h: Benvinguda al programa de ràdio de la Cadena SER pel Congrés BIT 2024, a l’Espai Àgora del pavelló 4.
13:30 – 14:00 h: Cloenda del programa de ràdio de la Cadena SER pel Congrés BIT 2024, a l’Espai Àgora del pavelló 4.
Divendres, 27 de setembre
Estand de la Diputació
10:00 – 12:00 h: Programa de ràdio ‘Arrela’, d’UA1 Lleida Ràdio, dedicat a la Fira de Sant Miquel. Taula rodona amb la participació del vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú.
12:30 – 13:00 h: Acte de reconeixement a les empreses que han rebut subvencions pel programa Fires Internacionals 2023.
Estand Aliments del Territori i Tu
9:30 – 11:45 h: Taller infantil amb alumnes de l’Escola Pública Francesco Tonucci (Lleida).
11:45 – 12:30 h: Taller infantil amb alumnes de les Escoles Llar de Sant Josep i Escola d’Educació Especial Plançó (Lleida).
12:30 – 13:15 h: Taller ‘Sabor sense límit’, a càrrec dels estudiants de l’IFE de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
13:15 – 14:00 h: Maridatge de cervesa de proximitat amb formatges artesans, a càrrec de Quiònia Pujol.
17:45 – 18:30 h: Degustació ‘Maridatge de fruita de pinyol i OOVE 100% arbequina’, a càrrec d’Aitona Gourmet i Cuadrat Valley.
18:45 – 19:30 h: Tast guiat dels vins guanyadors del concurs de la DO Costers del Segre, a càrrec del sommelier Jordi Martínez.
Dissabte, 28 de setembre
Estand de la Diputació
13:15 – 13:45 h: Final del programa ‘La Fonda d’estiu’ de Catalunya Ràdio amb Pep Nogué.
Estand Aliments del Territori i Tu
10:30 – 12:00 h: Tast del plat ‘Popets i cranc amb samfaina’, a càrrec de Jonathan Nuevo, d’Esmorzars de forquilla.
12:00 – 12:45 h: Presentació ‘Mà de Sant, el refresc tranquil…’, a càrrec de Joan Farré, Miquel Simon i Ferran Alemany.
12:45 – 13:15 h: Presentació del projecte ‘Oh my lot’ amb tast de productes de la Segarra i l’Urgell.
13:15 – 14:00 h: Tast de cava brut natura NU ecològic, escollit millor cava del món 2023, a càrrec de Rosa Peñafiel.
16:45 – 17:30 h: Lliurament de premis del projecte ‘Compra i descobreix Catalunya’.
17:30 – 18:15 h: Maridatge de mel i formatge, a càrrec d’Anna Mor i Manel Pla.
18:30 – 19:00 h: Degustació ‘L’art de la cocteleria’, a càrrec de José Maria Iglesias de Blackberry Cocktail Bar.
19:00 – 20:00 h: Degustació ‘Carpaccio de figues amb foie micuit’, a càrrec del xef Salvador Trabalón del restaurant Saroa.
Diumenge, 29 de setembre
Estand de la Diputació
11:00 – 13:00 h: Trobada Lleida Escena amb recepció del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn.
Estand Aliments del Territori i Tu
11:00 – 11:45 h: Taller ‘L’art de fer orelletes’ maridades amb ratafia del Miracle, a càrrec d’Andreu Montserrat.
11:45 – 12:30 h: Taller ‘Net de gluten i ple de sabor’, a càrrec de Montse Fabrés.
12:30 – 13:15 h: Taller ‘Còctels d’etiqueta amb DOP Pera de Lleida’, a càrrec de Blau Osorio Bernaus.
13:15 – 14:00 h: Tast de ‘Vins del Pirineu maridats amb formatges de la plana de Lleida’, a càrrec de Dani Miquel.
17:00 – 17:45 h: Maridatge de verdures de l’hort amb olis, a càrrec d’Anna Coll i Carla Gili.
17:45 – 18:30 h: Degustació ‘Carpaccio de corder de pastura’, a càrrec de Gemma Arnillas.
18:30 – 19:15 h: Tast de conserves artesanes, a càrrec de Jaume Espart i Lídia Fernández.
19:15 – 20:00 h: Hamburguesa artesana amb pa de brioix i salsa de formatge blau, a càrrec de Joaquim Castells.