Inici de les obres de la urbanització d’un solar per a zona de caravàning i lleure, a la Granadella

El projecte preveu la construcció de 5 places d’aparcament d’autocaravanes, amb una plaça de servei de neteja, una àrea de pícnic i una de jocs infantils

Una actuació que compta amb un pressupost de 77.440 €, cofinançada amb fons FEDER de la Unió Europea, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de la Granadella, dins del projecte ‘Paisatges de Ponent’

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Promoció Econòmica, ha aprovat l’acta de comprovació del replanteig del projecte reduït d’urbanització d’un solar d’equipament per a zona de caravàning i lleure al municipi de la Granadella, dins del projecte Paisatges de Ponent.

El projecte que preveu la urbanització d’un solar per a zona de caravàning i lleure, amb la construcció de 5 places d’aparcament d’autocaravanes, amb una plaça de servei de neteja, una àrea de pícnic i una de jocs infantils, estarà ubicat a la banda oest de les piscines, i orientat de sud a nord, mirant cap al poble de la Granadella. A més, també es crearà un nou accés, amb una rampa, a l’equipament de les piscines des de la zona de pícnic.

Els treballs d’urbanització de l’accés i de la zona d’aparcament de les caravanes es dotaran de les infraestructures necessàries, i la instal·lació de tots els serveis i senyalitzacions necessaris.

Aquesta actuació compta amb un pressupost de 77.440 €,  i està cofinançada amb fons FEDER de la Unió Europea, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de la Granadella.

Desplaça cap amunt