Nou suport del Patronat de Promoció Econòmica a projectes d’emprenedoria del territori

Ha aprovat aquest dimarts, en el decurs del consell rector extraordinari, nou convenis de col·laboració amb diferents entitats i un altre amb cinc consells comarcals, per tal d’impulsar un projecte comú per al territori

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Carles Gibert, ha presidit aquest dimarts el consell rector extraordinari del Patronat que s’ha celebrat telemàticament, en el qual s’han aprovat, per unanimitat, tots els punts de l’ordre del dia, entre els quals destaquen els convenis de col·laboració amb nou entitats representatives de la demarcació i un conveni amb cinc consells comarcals per tal d’impulsar un projecte d’emprenedoria a les comarques del Pirineu.

Les entitats i les respectives actuacions amb les quals s’ha signat convenis són:

  • Fundació privada COELL, per a l’execució de l’actuació Fem sectors atractius per a joves de Lleida.
  • Associació Geoparc Conca de Tremp-Montsec, per a la transformació en la digitalització del Geoparc.
  • Associació per al desenvolupament integral de la Vall del Corb, per a la redacció de la memòria del projecte Territori de vincles Vall del Corb.
  • Consell regulador de la denominació d’origen Costers del Segre, per afavorir el desenvolupament econòmic i social del sector vitivinícola lleidatà.
  • Associació de fabricants i exportadors de maquinària agrícola (FEMAC) per a l’execució del projecte AERC (Atonomous Electric Rolling Chassis).
  • Cambra oficial de Comerç i Industria de Lleida, per fomentar la internacionalització de les empreses de les terres de Lleida, el Pirineu i Aran, i la captació d’inversió estrangera en aquest mateix territori.
  • Associació Defensa Vegetal Terres de Ponent, per desenvolupar un sensor automàtic de la calamarsa/pedra.
  • Federació d’Entitats Catalanes d’Oví i Cabrum (FECOC), per a la promoció, conservació i millora de la raça xisqueta.
  • Associació d’Agrupacions de Defensa Vegetal de Catalunya, per al foment de la participació en l’assessorament en sanitat vegetal als productors agrícoles.

Així mateix, també s’ha signat un acord de col·laboració amb els consells comarcals de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i el Conselh Generau d’Aran, per a la col·laboració amb el projecte de matchfunding “ARRELA’T” a l’Alt Pirineu i l’Aran.

Desplaça cap amunt