Talarn felicita Carla Simón i les productores
de la pel·lícula ‘Alcarràs’ per ser
seleccionada per als Oscar

Ho ha dit durant la seva visita als municipis de Torres de Segre, Sunyer i Sudanell

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, visita aquest dimarts els municipis de Torres de Segre, Sunyer i Sudanell, pertanyents la comarca del Segrià.
Joan Talarn ha felicitat Carla Simón i les productores de la pel·lícula ‘Alcarràs’ per iniciar el camí per lluitar per obtenir l’Oscar al millor film en llengua estrangera a la gala de Hollywood.


Durant el seu periple, Talarn ha animat l’equip de la pel·lícula a “transformar en verda la catifa vermella de Hollywood gràcies a difondre sense complexos la realitat de l’entorn rural de Lleida”. Talarn també ha felicitat el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació “per haver apostat al seu dia per aquesta producció cinematogràfica que ens fa sentir un gran orgull de ser lleidatans i pagesos”.


Les diferents alcaldies del Segrià que avui visita Joan Talarn també han sentit la felicitat pel reconeixement que suposa aquest nou pas endavant del film, després de l’èxit obtingut amb l’obtenció de l’Ós d’Or a la Berlinale, com a millor pel·lícula i per ser una de les més vistes als cinemes de Catalunya en els darrers 25 anys.


Talarn ha iniciat el seu periple a l’Ajuntament de Torres de Segre, on ha estat rebut per l’alcalde, Joan Carles Miró, i hi ha mantingut una reunió de treball. Posteriorment, s’ha desplaçat fins a Sunyer, on s’ha reunit amb l’alcalde, Jaume Gort.

A la tarda, es desplaçarà fins a Sudanell, on serà rebut per l’alcalde, Josep Maria Sanjuan i mantindrà una reunió de treball amb membres del consistori.

Scroll to Top