Taller per assessorar emprenedors amb agilitat i eficàcia

6ª formació dirigida als tècnics de promoció econòmica del territori. Un taller d’especialització en l’assessorament a persones emprenedores al que han assistit una vintena de tècnics

Avui s’ha iniciat el Taller formatiu per entrenar als tècnics de promoció econòmica del conjunt del territori, en l’assessorament a persones emprenedores amb agilitat i eficàcia. Un formació que s’impartirà en quatre sessions de tres hores cada una.

El nivell d’aquest curs és introductori, però es donaran a conèixer i és treballaran eines, mètodes i tècniques avançades del món de l’emprenedoria innovadora i àgil (Design Thinking, Lean Startup, Mètode FOCUS), adaptades especialment al assessorament de projectes tradicionals (a més dels projectes innovadors).

El pilar de la formació és el treball en clau de model de negoci. S’utilitzarà l’eina SCOPE per agafar una visió global del projecte, per millorar l’eficàcia en les decisions, i per facilitar una comunicació àgil entre qui emprèn i qui assessora.

Aquesta 6ª formació del 2022 ha generat molt interès per part dels tècnics de promoció econòmica del territori. Amb més de 40 inscrits es va haver de tancar les inscripcions, ja que el màxim de participants al Taller no podia superar les 20 persones. Per tal d’encabir a les persones que s’han quedat en llista d’espera, s’ha proposat organitzar una segona edició d’aquesta formació.

Desplaça cap amunt