Torrons Fèlix, una fórmula d’excel·lència que combina tradició i innovació

Zoe Valero, segona generació de Torrons Fèlix, parla d'excel·lència i innovació en aquesta entrevista a l'Empresaris de l'Aquí Lleida

Aquesta setmana, a l’espai empresarial de l’Aquí Lleida, abordem les iniciatives agroalimentàries innovadores que s’han consolidat al nostre territori i que han comptat amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida a través de Globalleida, a través dels diferents programes de formació i acompanyament que ofereix per impulsar-les cap a l’èxit. Parlem amb Zoe Valero, la segona generació de Torrons Fèlix d’Agramunt, que ens dona tots els detalls sobre la consolidació del seu llegat familiar i la seva aposta per l’excel·lència i la innovació.

Amb la proximitat i la qualitat de les matèries primeres com a herència i principal segell de marca, Zoe Valero ha explicat que Torrons Fèlix ha fet també una aposta per impulsar també el seu producte a través les xarxes socials i visibilitzar la feina artesanal de l’obrador familiar. L’empresa ha reforçat el seu canal d’e-commerce, i ja es poden encarregar els seus productes fins i tot a través de WhatsApp. Amb una passió inigualable per la seva feina i una visió clara cap al futur, Zoe Valero, qui també és la nova presidenta de Pimec Joves Lleida i ha estar recentment guardonada per la seva capacitat de reinventar-se, exemplifica com la combinació de tradició i innovació pot conduir cap a l’èxit en el panorama agroalimentari.

Foto: SER Catalunya

Escolteu l’entrevista

Desplaça cap amunt