Tremp dóna continuïtat al negoci ‘El Rebost del Pallars’ gràcies al programa Reempresa

Una emprenedora es fa càrrec d’aquest negoci, viable econòmicament, i seguirà oferint productes de qualitat al públic des del vell mig del casc antic de la capital del Pallars Jussà

La Mercè Tomàs ha trobat relleu al seu negoci amb una reemprenedora molt especial. Després de regentar la coneguda botiga durant gairebé vint anys ha cedit el seu negoci a la Cristina Cirera, una emprenedora que ja va  protagonitzar un altre cas d’èxit amb l’antiga fabrica de galetes Verdeny.

Ara, la Cristina, impulsora de la coneguda marca de galetes i ametlles “La Carrella” donarà continuïtat a un negoci emblemàtic del casc antic de Tremp, “El Rebost del Pallars”. Els productes de qualitat que prestigiaven aquest establiment, continuaran oferint-se al públic per una empresària que ha demostrat, tot i la seva joventut, una capacitat extraordinària per fer créixer el negoci.

Cada vegada que un negoci del centre històric d’una ciutat tanca, deixa de brillar una llum i l’entorn va esdevenint cada dia més trist. Des del Servei REEMPRESA del Programa Catalunya Empren del Pallars jussà, estem orgullosos d’haver pogut ajudar a que aquest relleu sigui un èxit i contribuir així a fer un centre comercial més viu i amb més activitat econòmica.

El Patronat de Promoció Econòmica, seguint amb l’impuls que ha de tenir la demarcació de Lleida per a què esdevingui un territori competitiu, sostenible i que posi en valor els seus recursos, i així atreure població i talent, treballa en xarxa a través del Marketplace de la Reempresa amb els 13 punts d’atenció al territori  impulsats  per GLOBALLEIDA i la participació de les àrees de Promoció Econòmica dels diferents consells comarcals. 

El programa Reempresa és un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció. La persona que re emprèn agafa el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent (cedent), comprant-la en la seva totalitat per continuar-ne l’activitat.

Scroll to Top