La Diputació de Lleida ha iniciat les actuacions per adequar un mirador panoràmic al municipi de Bellmunt d’Urgell

Una actuació inclosa en el projecte “Paisatges de Ponent”, amb un import d’adjudicació de 2.661,77 €, i cofinançat amb fons FEDER, per part de la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Bellmunt d’Urgell

Aquest mes de juny s’han iniciat les actuacions d’adequació d’un mirador panoràmic al municipi de Bellmunt d’Urgell. Un projecte inclòs en el projecte Paisatges de Ponent, cofinançat amb fons FEDER, per part de la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Bellmunt d’Urgell.

L’objectiu de l’eix Paisatges de Ponent és la posada en valor del seu patrimoni cultural i natural com a destí turístic, mitjançant un model de gestió unificat, que permeti la creació de nous productes turístics sostenibles al territori, la recuperació i posada en valor del patrimoni cultural i natural, així com dels municipis que els envolten.

Bellmunt d’Urgell adequarà un emplaçament proper al cementeri, en el qual antigament hi havia un abocador, un espai idoni per dotar de serveis i infraestructures les Rutes de la Noguera Baixa i l’Espai Natural Protegit de la Serra de Bellmunt-Almenara.

La principal actuació del projecte d’adequació d’aquest mirador, que disposa d’un import de 2.661,77 €, serà netejar i desbrossar de plantes i herbes, terraplenar, condicionar i col·locar bancs i taules, per millorar la percepció que tenen els visitants, i garantir-ne l’interès turístic.

Desplaça cap amunt