Un nou projecte empresarial solidari i socialment responsable per al CEI Pallars Jussà

Es tracta de l’e-commerce DINNASIRÉ, una iniciativa impulsada per una gambiana que destinarà part dels beneficis de les vendes a persones immigrants en situació complicada

El Consell Comarcal, a través del CEI, ofereix serveis i dona facilitats als nous emprenedors per posar en marxa les seves propostes de negoci

L’emprenedoria al Pallars segueix sumant casos d’èxit, a través del servei d’assessorament del CEI Pallars Jussà. Aquest és el cas de la Maimona Camara, originària de Gambia, una emprenedora que ha fusionat les seves arrels amb el món occidental, on ella s’ha format com a persona i com a empresària.

La jove impulsora de l’e-commerce DINNASIRÉ confecciona a mà la roba amb teles d’estil ètnic africà amb un tall occidental. La seva roba és el producte de la fusió entre Àfrica i Europa amb un estil innovador, modern i purament artesanal. Tota la roba es produeix a Lleida i es ven a tot el món.

A més, per tal d’honorar les seves arrels, part dels beneficis de les vendes es destinen a persones immigrants en situació complicada, convertint-lo en un projecte solidari i socialment responsable.

Els centres empresarials que formen part de la xarxa CEI, que tenen el suport de la Diputació de Lleida i els consells comarcals, són una eina per impulsar l’emprenedoria i la innovació en el teixit empresarial del territori i contribuir a la transformació de les terres de Lleida, Pirineu i Aran.

Desplaça cap amunt