Valoració d’empreses

Quant val comprar una empresa? Parlem de valor i preu!, ha estat la última temàtica formativa del programa Reempresa, en aquest 2021. Una formació  adreçada als tècnics de promoció econòmica del conjunt del territori

Aquesta setmana s’ha impartit la última jornada formativa del 2021, del programa Reempresa. Quant val comprar una empresa? Parlem de valor i preu!, ha estat la temàtica impartida als tècnics de promoció econòmica del territori, a càrrec de la Carla Jambrina, responsable del servei de valoració d’empreses de Reempresa.

Amb aquesta formació s’ha intentat donar resposta a la pregunta: quant val comprar una empresa?. La responsable del servei de valoració d’empreses de Reempresa, ha fet una introducció a la valoració d’empreses i als aspectes a tenir en compte alhora de preparar la valoració d’un negoci. S’ha abordat la diferència entre Valor i Preu. I finalment, s’han explicat els tres principals mètodes de valoració d’empreses més comuns que s’apliquen en els projectes cedents de Reempresa.

El procés de Reempresa contempla un alt grau de complexitat i requereix de formació i experiència per poder donar un bon servei als usuaris.  El programa Reempresa que  desenvolupa el Patronat de Promoció Econòmica, a través de GLOBALLEIDA, es planteja com un model d’emprenedoria en el conjunt del territori.

Desplaça cap amunt