Aliments del territori i tu


El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, en la seva tasca de suport i promoció als ens locals del territori, impulsa la xarxa ‘Aliments del territori i tu’ amb l’objectiu de donar a conèixer els aliments locals i de qualitat del nostre territori.

Aquesta eina té els següents objectius:

  • Augmentar la comercialització dels productes locals i de proximitat posant en valor el sector agroalimentari del nostre territori.
  • Identificar els productes lleidatans en els establiments de distribució.
  • Contribuir a la dinamització de l’economia local i a la creació d’ocupació en el sector agropecuari i agroalimentari.

Un treball conjunt de suport al sector agroalimentari del nostre territori que és possible gràcies a la col·laboració de tots els consells comarcals lleidatans, del Conselh Generau d’Aran i dels prop de 400 productors i restauradors que hi participen i que fan possible la materialització d’aquesta iniciativa de desenvolupament rural a través de la promoció de productes agroalimentaris de qualitat.

Aquesta xarxa té dos mecanismes que contribueixen a l’assoliment dels seus objectius:


Una web-app per a productors i consumidors

L’any 2015, la Diputació de Lleida va crear la web-app ‘Aliments del territori i tu’, una nova aposta de difusió i promoció de productes de proximitat i producció artesana.

Aquesta web-app té una doble funcionalitat:

  • Els consumidors disposen de la localització i ubicació de productes de qualitat, tenint una informació àmplia i detallada de l’oferta agroalimentària dels productes de les nostres comarques.
  • Els productors tenen la possibilitat de donar a conèixer els seus productes amb una major presència a la xarxa.

 

Descarrega’t l’app!

Disponible per iOS i Android


La mostra gastronòmica

Des de l’any 2013, en diferents esdeveniments firals de les terres de Lleida, la Diputació de Lleida organitza la mostra gastronòmica ‘Aliments del territori i tu’.

La mostra és un espai on diferents productors, cuiners, enòlegs del nostre territori donen a conèixer el seu producte i ho comparteixen amb el públic visitant a la fira mitjançant degustacions.

Aquesta actuació té la voluntat de sumar esforços en accions de promoció dels productes de qualitat i proximitat de les terres de Lleida. Depèn de la fira, els consells comarcals de les terres de Lleida, Pirineu i Aran envolten aquest espai central, facilitant informació turística, gastronòmica i cultural del seu territori donant un suport molt important als productors i empreses del sector agroalimentari reforçant la capitalitat agroalimentària del nostre territori.


Com adherir-te a la xarxa?

Si ets un productor/a del territori i vols promocionar el teu negoci, pots fer-ho formant part de la xarxa ‘Aliments del territori i tu’.

Tindràs un espai virtual on es publicarà tota la informació referent a la teva empresa, on podràs explicar qui sou i d’on sou (geolocalització) afegir una galeria d’imatges dels teus productes per a què el consumidor final pugui accedir a la vostra informació, donar a conèixer la vostra informació mitjançant les xarxes socials.

Ho pots fer seguint les instruccions contingudes en aquest PDF, introduint les teves dades a través d’aquest FORMULARI.


Per formar part d’aquesta iniciativa:

  1. Podeu anar al vostre Consell Comarcal, on us assessoraran i facilitaran les instruccions i qüestionaris.
  2. Omplir on-line seguint les següents instruccions:

-Introduir/actualitzar les vostres dades que estan dins la web/APP a través d’aquest FORMULARI, seguint les instruccions contingudes en aquest PDF. (requisit imprescindible per poder oferir el servei ‘T’ho portem a casa’)

-Oferir el servei de comandes a domicili dels vostres productes, omplint aquesta FITXA.

Desplaça cap amunt