Formació per a tècnics dels ens locals


El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, aposta per la formació dels tècnics d’ens locals com una eina imprescindible en el camí de la transformació econòmica del conjunt del territori.

Millorar la capacitació del personal tècnic local que treballa en àmbits de promoció econòmica, alineant les seves tasques vers el desenvolupament de l’Agenda compartida per a la transformació econòmica de les comarques de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran (2020-27).

Paral·lelament, es tracta de crear una “comunitat” de personal tècnic que sigui l’embrió dels usuaris de la plataforma per al desenvolupament de l’Agenda compartida, fomentant el treball col·laboratiu vers les oportunitats detectades, proposant-n’hi de noves, identificant obstacles i articulant actuacions, que esdevindran solucions a validar i escalar mitjançant projectes innovadors que facin efectiu el canvi del model econòmic del territori

Formació per a tècnics 2023

Des del Patronat de Promoció Econòmica tenim planificat aquestes formacions. En el moment que el termini d’inscripció estigui obert, habilitarem un enllaç per apuntar-se.

  • Assessorament de projectes emprenedors amb agilitat i eficàcia. Scope i lean startup. Jordi Puigdellivol. 15 i 23 de febrer i 2 i 9 de març de 10 a 14 hores. Presencial (més emissió en directe si s’escau).

  • Fons europeus i Terres de Lleida: on som ara? Conxita Forn. 29 de març.  De 10 a 12:30 hores. Telemàtica

  •  “L’espai firal”. Xavier Roure Greoles. 27 abril.  De 10 a 12:30. Telemàtica. hores.

  • Gestió de projectes europeus. Inicial. Albert Sorrosal. 18 i 25 de maig de 10 a 13 hores. Telemàtica.

  • Factors d’èxit en la presentació de projectes europeus. Instrategies. 8 i 15 de juny de 10 a 12:30 hores.

  • Design thinking per assessorar projectes emprenedors i aportar-los solidesa i innovació. Jordi Puigdellivol. 20 -27 de setembre i 4 i 11 d’octubre de 10 a 14 hores. Presencial (més emissió en directe si s’escau).

  • Gestió de projectes europeus. Inicial. Albert Sorrosal. 9 i 16 de novembre de 10 a 13 hores. Telemàtica.

  • Fires “El proces de comercialització”. Fabio Valbonesi. 30 de novembre de 10 a 12:30 hores.
Desplaça cap amunt