Avui a UA1 Lleida Ràdio, hem parlat de la primera edició del programa Accelera el Creixement 2021-2022 al territori

Un programa de suport a empreses amb un alt potencial de creixement, orientat a contribuir a la transformació econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i l’Aran i donar resposta als problemes estructurals del territori

Hem conegut al Ferran Alemany, de Torrons Alemany i al Pepo Foz de GO OUTDOOR ADVENTOUR participants d’aquest programa i a la Mónica Mendoza, conferenciant reconeguda en el Top 100 Speakers, mentora d’aquesta edició

Avui a l’espai d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, a UA1 Lleida ràdio, hem parlat amb el director del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Ramon Boixadera i la secretària territorial de PIMEC, Anna Torres, de la  primera edició del programa Accelera el Creixement 2021-2022 al territori, que organitzen conjuntament la Diputació de Lleida i PIMEC.

Hem escoltat a la Mónica Mendoza, conferenciant reconeguda en temes d’estratègia comercial, intel·ligència emocional i vendes i, a més, docent de l’escola de negocis ESADE, speaker a nivell nacional i internacional, apareix al llibre «Top 100 Speakers», és autora dels llibres “Lo que no te cuentan en los libros de ventas” i de “Píldoras de motivación para comerciales y emprendedores”.  Encarregada de dirigir el taller de networking i motivació entre totes les empreses assistents, el dia de la presentació del programa. Ha explicat com aprofitar tots els recursos que tenim al nostre abast i aconseguir així augmentar les vendes, sense necessitat de disposar d’un gran pressupost de màrqueting o realitzar una forta inversió en publicitat.

A més hem conegut a dos els empresaris que estan participant en aquest programa. El Ferran Alemany, de Torrons i Mel Alemany, SL, empresa familiar dedicada a l’elaboració de torrons, xocolata i venta de mel. Cinc generacions innovant amb la mel i torró, ubicats a la localitat d’Os de Balaguer, que amb aquest programa vol aprofundir especialment, en l’àrea de la internacionalització. Aquesta empresa ha esta reconeguda amb el Great Taste Awards en diferents ocasions, un guardó considerat l’Oscar del món de l’alimentació delicatessen.

També hem pogut escoltar al Pepo Foz, Ceo GO OUTDOOR ADVENTOUR – OAT, SL, Agència de viatges, dedicada a activitats al medi natural i ecoturisme. El Pepo és un veterà dels programes d’Acceleració empresarial. Ha participat en el Programa T’Acompanyem i Lleida Start-Up de GLOBALLEIDA, obtenint molt bons resultats. I actualment és una de les empreses participant en aquest programa, amb una línia de negoci molt exclusiva dins el seu sector.

Cal destacar que al 2016 la Fira Internacional de Turisme, Fitur li va atorgar el premi en la categoria nacional amb la proposta ‘The Great Pyrenean Adventure. Lleida’ en la XXI edició del concurs al millor producte de turisme actiu. I va ser un dels guardonats en els Premis Talent 2019, en la categoria Empren-Turisme.

El programa Accelera el creixement, en el que estan participant 15 empreses, es un projecte de suport a empreses del conjunt del territori, amb un alt potencial de creixement i, què oferirà a les empreses participants un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat, a mida de la seva empresa, i les eines de recolzament per tal que els plans es puguin materialitzar per ajudar-les a créixer.

Programa UA1

Desplaça cap amunt