El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i PIMEC posen en marxa la segona edició del programa ‘Accelera el creixement’ a Lleida

Les empreses interessades podran presentar les seves candidatures fins al 24 d’octubre. Un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement, amb el qual els participants de la primera edició confien aconseguir un increment de la seva facturació entre el 10 i el 30% en els propers dos anys

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i la Patronal PIMEC, en el marc del conveni de col·laboració que tenen ambdues entitats, posen en marxa la segona edició del Programa ‘Accelera el creixement Lleida–edició 2022-2023’, un projecte que vol contribuir a la transformació econòmica de les Terres de Lleida, el Pirineu i l’Aran, com a resposta, no tan sols a la crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia, sinó també als problemes estructurals del territori.

Es tracta d’un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement que té com a objectiu principal reforçar, mitjançant un pla d’acció personalitzat i a mida, aquelles àrees funcionals de l’empresa que actualment limiten el seu creixement, incidint en aspectes tan importants com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, l’estructura financera, la internacionalització i/o l’organització empresarial. Aquest programa ajudarà les empreses a innovar i a introduir eines digitals en el seu procediment de treball habitual, aprofundint i intensificant els mecanismes de col·laboració i acompanyament.

Les empreses interessades podran presentar la seva candidatura fins al 24 d’octubre, i ho poden fer mitjançant el web: https://www.lleidaacceleraelcreixement.com/.

Un cop acabat aquest termini d’inscripció, les 15 empreses seleccionades per participar en aquesta segona edició iniciaran el període de formació que tindrà una durada de 9 mesos, amb més de 70 hores de suport a l’empresa.

Les empreses que van finalitzat la seva participació en la primera edició del programa, i que van rebre un diploma de reconeixement en l’acte celebrat el passat 23 de setembre al CEI Tàrrega Cal Trepat, van destacar els bons resultats que han obtingut i que confien aconseguir un increment de la seva facturació entre el 10 i el 30% en els propers dos anys.

Desplaça cap amunt