El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida presenta un cercador de Polígons d’Activitat Econòmica de la demarcació

42 municipis de la demarcació apleguen fins a 127 zones amb activitat econòmica

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida presenta aquest dimarts un nou cercador de polígons amb activitat econòmica dins la província de Lleida. Concretament, s’informa de 127 polígons que estan ubicats en 42 municipis de la demarcació.

El punt de partida del cercador són les dades que estan disponibles en el SIPAE (Sistema d’Informació de Polígons amb Activitat Econòmica) impulsat per la Direcció General d’Indústria i altres organismes del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Es consideren polígons d’activitat econòmica aquells amb una superfície superior a les 0,5 ha. El cercador actual només contempla els polígons desenvolupats i no incorpora polígons no desenvolupats. S’hi pot accedir via telemàtica mitjançant l’enllaç: https://promocioeconomica.cat/poligons-industrials/

La informació recollida i a la qual es pot accedir a través del cercador abasta diferents àmbits:
 Dades generals (comarca, municipi, nom del polígon).
 Dades urbanístiques (superfície, georeferenciació, nombre de parcel·les).
 Dades de serveis, equipaments i infraestructures.

El resultat de les cerques podran ser visualitzades sobre el sistema d’informació geogràfica SITMUN i/o descarregades en un fitxer per al seu ús.

Partint de la informació i les dades contingudes en el SIPAE, aquestes dades han estat verificades i actualitzades pels ajuntaments dels municipis que disposen de polígons. La informació continguda a la plataforma web s’anirà actualitzant conforme els ajuntaments vagin comunicant noves incorporacions de parcel·les o modificacions dels espais dels polígons. El Patronat de Promoció

Econòmica anirà fent actualitzacions periòdiques, de manera que estiguin incorporades a les bases de dades totes aquelles informacions noves o canvis.

Amb aquesta primera actuació, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida vol consolidar, mantenir i promocionar els polígons d’activitat econòmica, contribuint a dinamitzar-los com un veritable actor econòmic que genera llocs de treball. L’objectiu és posicionar la demarcació de Lleida com una bona opció d’implantació empresarial a Catalunya amb l’objectiu de captar empreses interessades en els sectors productius en què destaquen les comarques de lleidatanes, afavorint el creixement de l’economia i el benestar dels lleidatans.

Scroll to Top