Inauguració de l’11a Setmana de l’Emprenedoria a l’Escola del Treball de Lleida

El diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, ha participat a l’acte d’inauguració d’aquesta nova edició, organitzada per l’Escola del Treball de Lleida, centrada en ‘Emprenedoria amb perspectiva de gènere’ 

Avui, la Sala d’Actes de l’Escola del Treball ha acollit la inauguració de l’11a Setmana de l’Emprenedoria, un esdeveniment organitzat per l’INS Escola del Treball amb l’objectiu de fomentar la creativitat i l’emprenedoria entre els seus alumnes.

L’acte ha comptat amb la participació del diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la diputació de Lleida, Jordi Verdú, que juntament  amb el director de l’INS Escola del Treball, Paco González; la regidora de l’Ajuntament de Lleida, Neus Caufapé i, la periodista Ares Teixidó, convidada destacada, han donat la benvinguda als assistents i el tret de sortida a aquesta nova edició.

En la seva intervenció, el diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, ha expressat el seu plaer i honor de donar la benvinguda a aquesta iniciativa educativa de referència. Aquesta setmana destaca pel seu enfocament en l’emprenedoria amb perspectiva de gènere, subratllant la importància de treballar per la igualtat efectiva entre homes i dones en els àmbits empresarial, econòmic i social.

El tema central d’aquesta edició, ‘Emprenedoria amb perspectiva de gènere’, reflecteix la perseverança del centre educatiu per promoure la igualtat de gènere i la inclusió. S’espera que les més de 40 activitats, incloent tallers i conferències a càrrec d’empresaris i emprenedors locals, inspirin els alumnes a perseguir els seus propis projectes i reflexionar sobre els reptes de l’emprenedoria.

Esmentar en aquest acte d’inici la participació de la coneguda periodista, Ares Teixidó, que ha ofert la ponència titulada ‘Persones lleidatanes que inspiren’. Una presentació que ha  proporcionat una visió interessant sobre les oportunitats i els èxits aconseguits per persones locals inspiradores, contribuint a consolidar la igualtat entre homes i dones.

El discurs del diputat també ha posar èmfasi en la importància d’incorporar la perspectiva de gènere en l’emprenedoria. Això implica prendre mesures per augmentar la presència de dones en sectors poc representats, fomentar iniciatives d’emprenedoria liderades per dones, eliminar discriminacions vinculades a la maternitat, promoure la presència de dones en àmbits tècnics i combatre la segregació laboral tant vertical com horitzontal.

La Setmana de l’Emprenedoria a l’Escola del Treball es presenta com una oportunitat única per a estudiants, empresaris i la comunitat local per explorar i celebrar la diversitat i el potencial de l’emprenedoria a la regió de Lleida.

Desplaça cap amunt