La Diputació de Lleida participa a la Fira de Sant Josep amb la instal·lació de tres estands

El president Joan Talarn ha assistit avui a l’acte inaugural de la 151a edició del certamen, que tindrà lloc del 16 al 19 de març a Mollerussa i que ha anat a càrrec de la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret

La Diputació de Lleida està present a l’edició d’enguany de Fira de Sant Josep amb la participació de tres estands distribuïts en diferents punts del pavelló de Fira Mollerussa. L’estand ‘Aliments del territori i tu’, un espai dedicat a la mostra culinària de proximitat en el qual trobarem una zona de ‘showcooking’ (mostres gastronòmiques) i una altra zona en la qual hi haurà una exposició de productes elaborats a les comarques lleidatanes. Durant la Fira, que tindrà lloc del 16 al 19 de març a la capital de Pla d’Urgell, es duran a terme una trentena d’activitats de maridatges, tastos i degustacions, les quals posaran en valor els productes de proximitat del conjunt del territori.


El segon espai de la Diputació de Lleida és l’estand de GLOBALLEIDA, un espai dedicat a l’impuls de les empreses emergents i de nova creació dels diferents punts d’atenció GLOBALLEIDA del conjunt del territori. En aquest espai exposaran i donaran a conèixer els seus productes i serveis sis empreses emergents del territori.


Finalment, l’espai institucional de Diputació de Lleida, en el qual durant el transcurs de la Fira es duran a terme recepcions a diferents entitats i representants del sector agrícola i empresarial, jornades de formació i la presentació de l’Oficina de Suport a  Projectes Europeus. Es tracta d’una àrea del Patronat de Promoció Econòmica inaugurada recentment i que facilitarà suport tècnic i administratiu als consistoris de la demarcació de Lleida, Pirineu i Aran, especialment als de menys de 5.000 habitants, en totes les etapes del cicle dels projectes amb finançament europeu; des de la identificació d’oportunitats de finançament fins a l’execució i justificació.

Aquest matí, el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha acompanyat la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, i l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, a l’acte d’inauguració d’aquesta 151a edició de la Fira de Sant Josep, que ha tingut lloc al teatre l’Amistat de Mollerussa.

El president ha afirmat que la Fira de Sant Josep continua essent un motor de generació de riquesa i de desenvolupament industrial i comercial molt important al territori. “Prova d’això és que 151 anys després, el certamen continua tenint efectes importantíssims per a la ciutat, la comarca del Pla d’Urgell i el conjunt del territori lleidatà”.


A l’acte d’inauguració de la 151a Fira de Sant Josep també ha assistit la diputada i vicepresidenta de l’IEI, Estefania Rufach; el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú; la diputada d’Igualtat i Cooperació Internacional, Sandra Marco,  el diputat de Cooperació Municipal, Acció Territorial i Medi Ambient, Fermí Masot i els diputats Antoni Carré, Marc Solanes, Rosalia Carnicé,  Núria Palau i Simeó Morera.

Desplaça cap amunt