NOVA EDICIÓ DE LA NIT EUROPEA DE LA RECERCA

Una jornada dedicada a  la divulgació de la ciència, organitzada per la universitat de Lleida, i compta amb el suport i col·laboració del Patronat de promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i de l’Ajuntament de Lleida

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps. El seu objectiu és apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida.

Des de la Universitat de Lleida, el grup de recerca GREiA, coordinarà totes les activitats gratuïtes que tindran lloc el dia 24 de setembre, amb l’objectiu de convertir, per un dia, el ciutadà en científic. Per això els investigadors i investigadores del territori aproparan a la ciutadania d’una forma lúdica el seu treball, els beneficis que aporten a la societat i la seva repercussió en la vida quotidiana. Tot això a través de diferents activitats, tallers i xerrades, la majoria presencials però algunes també on-line

Cal destacar que malgrat que el gruix de l’activitat se centri en el divendres 24 de setembre, durant tota la setmana (del 20 al 25 de setembre) s’organitzen gran varietat de xerrades, de diferents temàtiques, tallers per tal que puguis posar en pràctica diferents aspectes de la recerca actual i… visites a diferents museus de la ciutat… i pels més petits… nova edició del Concurs de Dibuix!

Et perdràs aquesta edició de la Nit Europea de la Recerca?

Consulta el programa i inscriu-t’hi a https://researchersnight.udl.cat/

La Nit Europea de la Recerca forma part de les actuacions de la Researcher’s Night que es celebra simultàniament a tot Europa.

Desplaça cap amunt