Nova formació del programa Reempresa per als tècnics de promoció econòmica del territori

El Model CANVAS, ha estat la temàtica que s’ha desenvolupat en aquesta jornada adreçada a dotar, als tècnics del territori, de més eines i mecanismes en el procés  per definir el model de negoci

Avui ha tingut lloc la jornada formativa,  Model CANVAS: Has definit el model de negoci de la teva empresa?, adreçada als tècnics de promoció econòmica del territori. Una model que s’adapta a les necessitats del món actual: Flexible, Precís i Adaptable.

Amb aquesta formació s’han donat a conèixer els aspectes clau d’un negoci amb el model CANVAS, s’ha parlat del posicionament d’un negoci, de l’estructura de costos i ingressos i s’han definit accions per tal de potenciar el model de negoci. A més s’ha treballat per millorar les  habilitats comunicatives a l’hora de presentar el nostre negoci amb l’objectiu de trobar noves oportunitat o cercar finançament.

El procés de Reempresa contempla un alt grau de complexitat i requereix de formació i experiència per poder donar un bon servei als usuaris. Reempresa ha modelat el protocol de transmissió i dona suport als tècnics de promoció econòmica del territori. Un programa que es planteja com un model d’emprenedoria en el conjunt del territori.

Desplaça cap amunt