Petits productors, grans vins de la DO Costers del Segre

La Denominació d’Origen Costers del Segre, en col·laboració amb el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, ha organitzat el tast online “Petits Productors, grans vins de la DO Costers del Segre”, el segon tast del Cicle Polièdric de tastos exclusius de la Denominació d’Origen.

“Els petits cellers dins de la DO Costers del Segre són molt importants perquè fan que la marca DO Costers del Segre es difongui pel país” i ha afegit que “la majoria de petits cellers hi fiquen la seva vida, la seva feina, l’esforç personal per tirar endavant les petites produccions. A la DO Costers del Segre som prop de 40 cellers, dels que més de la meitat són petits productors” com ha apuntat el Sr. Tomàs Cusiné, president de la DO Costers del Segre.

Els vins que han acompanyat el vespre són: Ventallola 2018 de Boldú Viticultors, Escorça 2019 del celler Matallonga, Nena 2019 del celler Vinya els Vilars, El Petit de Sanui 2019 del Celler de Sanui i Perdiu 2018 del celler Mas Ramoneda.

L’acte, presidit pel Diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Sr. Carles Gibert i el Sr. Tomàs Cusiné, president de la DO, ha comptat de nou amb la participació de Josep Pelegrín, millor Sommelier d’Espanya 2016 i guardonat com a Millor Tastador a la darrera edició dels Premis Vinari, que ha conduit l’acte tot moderant el debat i el tast.

Sobre el cicle:

El Cicle Polièdric obre una mirada diferent a través de l’experiència i coneixement dels propis cellers que actuen de prescriptors d’un producte únic i alhora divers marcat per la continentalitat, el saber fer i l’experiència.

El Cicle Polièdric pretén apropar la DO Costers del Segre als professionals del món del vi, premsa, prescripció, restauració i sommelieria.

El primer dels tastos va tenir lloc el passat, 30 de novembre per explicar la singularitat dels Cellers d’Altura que s’emparen a la Denominació d’Origen.

Desplaça cap amunt