Seguim amb el Va de Networking a la Segarra, l’Urgell i el Solsonès

Una iniciativa impulsada per l’Àrea d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida a través dels Punts d’Atenció GlobaLleida, amb l’objectiu de reunir persones amb projectes emprenedores, start-ups innovadores i empreses consolidades que tinguin ganes de descobrir noves idees i maneres de fer.

Avui, el Va de Networking a la Segarra, l’Urgell i el Solsonès que s’ha celebrat al del Punt d’Atenció GlobaLleida de l’Urgell, situat a l’Antiga fàbrica Cal Trepat, ha reunit a 35 emprenedors i empresaris d’aquestes comarques.

En el decurs d’aquesta quarta sessió,  que ha estat presentada pel director del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Ramon Boixadera, els participants han pogut  trencar resistències personals, sentir-se part de la comunitat emprenedora, compartir experiències amb altres persones que es troben en la teva mateixa situació, ampliar la xarxa de contactes professionals i, generar noves oportunitats de negoci.

El cicle Va de Networking 2023 que va arrencar el passat mes de juny, és una iniciativa impulsada per l’Àrea d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida en col·laboració amb els Punts d’Atenció Globalleida implicats en cada esdeveniment, que té com a objectiu establir sinergies entre nous projectes creats i empreses ja consolidades al territori amb ganes de descobrir noves idees i maneres de fer.

Aquest cicle està organitzat  en  7 sessions de Networking dividits en diferents àmbits Territorials que apleguen tota la demarcació de Lleida. A més per cloure el cicle, s’organitzaran dos sessions de Networking finals. Una al Pirineu i una a la Plana, que es realitzaran al novembre, i que aglutinaran en dos grans networkings, a tots als participants de les 7 sessions anteriors.

Durant les sessions de treball, dinamitzades per Tàctica 360, es combinen els marcs teòrics amb pràctiques vivencials, exemplificant el que s’explica, fent intervenir diferents circuits alhora (visual, auditiu i emocional).

Desplaça cap amunt