Suport a la transformació digital de les empreses de Ponent a través del programa d’Oficines Accelera Rural

Amb objectiu apropar i impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors ubicats en entorns rurals, s’ha organitzat a través de la xarxa dels Punts d’Atenció GlobaLleida,   una ronda de jornades informatives sobre el Kit Digital

Aquesta setmana, al Punt d’Atenció GlobaLleida de l’Urgell, s’ha donat el tret de sortida a les jornades informatives sobre el Kit Digital, que es duran a terme als diferents Punts GlobaLleida, a traves del  programa d’Oficines Accelera Rural que té com a objectiu apropar i impulsar la transformació digital al teixit empresarial ubicat en entorns rurals. Aquest programa, sense cost per a les empreses, es duu a terme mitjançant diverses actuacions com consultories amb especialistes, seminaris, jornades i eines per al diagnòstic digital, entre altres.

Dins del marc d’aquest projecte, Diputació de Lleida, a través de l’Oficina Accelera Rural (OAPR) de la demarcació de Lleida en col·laboració amb els punts GlobaLleida i amb el suport de Red.es, organitza aquesta trobada amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància d’un model de negoci que tingui com a base la presència a internet i l’eficiència operativa a través de la digitalització. En aquest sentit, durant la sessió s’ha informat de com les oficines acceleraPyme rural poden ajudar a assolir aquest objectiu, a través de les ajudes que ofereix el Kit Digital.

Aquesta jornada adreçada a petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors per a municipis amb menys de 20.000 habitants de la demarcació de Lleida, oberta a tots els sector empresarials però principalment per arribar al sector turístic, comerç i agroindústria/agroalimentari, l’ha impartit el representant de Associació Empreses de Tecnologies de la Informació i Comunicacions d’Espanya, Oscar Ortega.

Aquestes jornades que han començat a Tàrrega aquesta setmana, continuaran a la resta de punts GlobaLleida inclosos al projecte, sent el dimecres 20 de desembre,  la següent a la Seu d’Urgell. La resta tindran lloc a partir de Gener del 2024.

Desplaça cap amunt