Suport de la Diputació de Lleida en el 40è aniversari de l’empresa lleidatana d’Aritmos

Especialitzada en digitalització d’empreses en l’àmbit nacional i internacional, en un acte celebrat a la Llotja de Lleida al que van assitir més de 200 persones  

El diputat i vicepresident del patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, ha assistit a la celebració del 40è aniversari d’Aritmos, empresa dedicada a la digitalització d’empreses en l’àmbit nacional i internacional

La Llotja va acollí ahir un acte de gala per commemorar quatre dècades d’èxits i innovació de Aritmos, que s’ha consolidat com a referent en el sector tecnològic a Lleida i fora de les nostres fronteres. La celebració va comptar amb la presència del diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, en reconeixement  de la tasca d’ Aritmos en la seva contribució al desenvolupament econòmic tant en el conjunt del territori com fora de les nostres fronteres.

El director general d’Aritmos, Andreu Salvadó Falcó, va compartir amb els assistents la importància dels valors i la filosofia que han guiat l’empresa durant tots aquests anys, així com la seva dedicació a mantenir la confiança dels clients i liderar el sector tecnològic local. En l’acte, en el qual  van assistir unes 200 persones entre clients, treballadors, usuaris, empreses col·laboradores i destacats representants polítics, es va destacar la importància de la formació tecnològica i la necessitat de proporcionar solucions innovadores i adaptades a les necessitats de cada client en el marc del procés de transformació digital.

En aquest sentit, Salvadó va subratllar la importància de mantenir una oferta tecnològica fiable i competitiva, adaptada a les demandes del mercat, com a part essencial de la missió d’Aritmos.

L’acte també va comptar amb la presència de l’alcalde , alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, i del president de la Cambra de Comerç, Jaume Saltó.

Desplaça cap amunt