Suport del Patronat de Promoció Econòmica al Link Up Fest

Una jornada que ha comptat amb la participació d’una quarantena de ponents vinculats a l’emprenedoria, empreses innovadores i inversió amb l’objectiu de crear connexions amb els participants

Els dies 10 i 11 d’abril, la Llotja de Lleida ha acollit la primera edició del Link Up Fest, punt de trobada d’emprenedors i inversors per connectar el talent del territori  amb l’objectiu d’impulsar l’emprenedoria a Lleida, Osca, el Pirineu i la zona de l’Ebre.

La jornada ha comptat amb la participació de més de 400 assistents i ha acollit una quarantena de ponents que han participat en diferents taules rodones, que s’han estructurat al voltant de vuit propostes: 1 Canviant el món, 2 Batalla: inversió vs. finançament vs. bootstraping, 3 Campions del “go to market”, 4 Millorar, iterar, pivotar, diversificar…, 5 Inversors, què us agrada?, 6 Com posem les persones al centre, 7 Prismes des de l’alimentació i 8 Ecosistemes d’emprenedoria propers: què aprenem?

Una jornada en la qual han participat  emprenedors i empresaris vinculats a diferents programes impulsats pel patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, així com, inversors i start-ups amb un alt potencial de creixement.

Desplaça cap amunt