Última formació grupal del programa Accelera el Creixement Lleida

La Internacionalització ha estat la temàtica que ha tancat la formació programada

Aquesta passada  setmana, va tenir lloc la darrera de les sessions formatives del programa Accelera el Creixement a Lleida. Aquestes sessions s’han desenvolupat de forma telemàtica mitjançant la plataforma ZOOM en el període de febrer a juny, i han comptat amb la participació del les 15 empreses que han accedit a l’edició 2021-22 del programa.

Les sessions formatives han cobert diferents àmbits i continguts de l’estratègia empresarial com la Transformació Digital, conduïda per Lluís Font, coach digital i director general i fundador de Agile Sales & Marketing, expert en Digital Marketing, Neurociència i Tecnologia; Lideratge, conduïda per Virgili Delgado, especialista en lideratge, desenvolupament directiu, creació d’equips i gestió de processos de canvi; Innovació, conduïda per Franc Ponti, director del centre d’Innovació d’EADA Business School; Finançament, conduïda per Núria Bosch, sòcia fundadora de Growth & Sustainability que ofereix serveis de preparació per a la inversió i finances corporatives; Comercialització i vendes, conduïda per  Mònica Mendoza, consultora i formadora en vendes i docent a ESADE; i aquesta última sobre la Internacionalització.

La sessió sobre Internacionalització va estar impartida per Javier Monge, de Practical Team, consultor especialista en expansió, creixement i internacionalització empresarial. Les sessions van fer un recorregut sobre els principis bàsics de les empreses internacionalitzades o globalitzades, les que obtenen avantatges competitius importants en l’ús de recursos i en la venda de productes en diferents països. Es va aprofundir en àmbits com la viabilitat de la internacionalització, elecció i priorització dels mercats internacionals, intel·ligència de mercats i els avantatges que suposen les eines digitals per donar suport i reforçar el procés d’internacionalització empresarial.

Desplaça cap amunt