Una terra d’oli: L’oli d’oliva de les terres de Lleida

Una obra editada per Pagès Editors amb la col·laboració de la Diputació de Lleida

Aquesta setmana a l’espai d’UA1 Lleida Ràdio i a l’Economix d’Onda Cero, hem parlat de la presentació del llibre Una terra d’oli: L’oli d’oliva de les terres de Lleida, una obra editada per Pagès Editors amb la col·laboració de la Diputació de Lleida que presenta el procés d’elaboració de l’oli d’oliva verge extra, la seva influència en la cultura i en la societat lleidatana i també el seu impacte en l’economia.

Un llibre que permetrà descobrir els secrets de l’or líquid en un territori singular  què compta amb la participació de 14 autors i, il·lustrat amb més de 300  fotografies de dos reconeguts fotògrafs lleidatans. Ens ho han explicat el diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert; la  directora de Pagès Editors, Eulàlia Pagès; l’escriptor i autor del reportatge central del llibre, Ignasi Revés i un dels dos fotògrafs del llibre, Toni Prim.

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Promoció Econòmica té intrínseca la funció de promoció dels productes del territori, i és per aquest motiu   que es va considerar adequat  dur a terme la contractació dels serveis de la creació literària d’aquesta obra original “Una terra d’Oli, una iniciativa per posar de relleu i permetre, a través dels llibres dur a terme la difusió d’un producte propi del territori i característic del mateix com és l’Oli.

Onda Cero

UA1 Lleida Ràdio

Desplaça cap amunt