El Valor de #Promecoitu (2)

Acabàvem un post anterior preguntant-nos on residia el Valor de #Promecoitu. Els darrers anys Promeco ha fet algunes coses que han representat valuoses lliçons. Han set:

  1. Treballar estratègicament i enfocats a l’impacte, a partir del “Pla Estratègic per a l’adaptació de l’estratègia RIS3CAT a la demarcació de Lleida” s’ha focalitzat l’activitat de definició, cerca i assoliment de finançament provinent de la UE, i la gestió dels projectes, alhora que es pretén assegurar l’impacte real dels mateixos, i per tant el seu efecte innovador.
  2. Aplicar de forma innovadora el coneixement adquirit, sobre els fons estructurals, la promoció i gestió de projectes, i el nostre entorn administratiu.
  3. Basar l’actuació del Patronat en la cooperació, tant amb les diverses àrees de la Diputació de Lleida i els seus organismes autònoms, com amb altres entitats de l’administració local i agents econòmics i altres entitats del nostre entorn.
  4. Desenvolupar la capacitat “d’enxarxar-nos”, tant en el nostre entorn proper com en l’àmbit internacional.
  5. Explotar millor la capil•laritat dels resultats de les nostres activitats i de les activitats de les xarxes en les que participem, cap els agents administratius, econòmics i socials de la nostra demarcació.
  6. Comunicar més i millor, aprofitant les xarxes socials.

En un entorn, on són molts els que tenen els valors i competències sobre les quals el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida ha bastit el seu servei, l’aplicació d’aquestes lliçons assenyalen quins han de ser els valors sobre els quals redefinir #Promecoitu (el treball cooperatiu, la gestió del coneixement i la innovació) en la seva tasca en pro del desenvolupament econòmic i social de les terres de Lleida, el Pirineu i l’Aran.

I potser hem respost la pregunta…

Desplaça cap amunt