Comença una nova formació per acompanyar els emprenedors en l’elaboració d’un estudi de mercat

Una captura de pantalla de la sala de formació virtual, durant la intervenció de Ramon Boixadera

El director del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Ramon Boixadera, ha inaugurat avui una nova formació destinada al personal tècnic per tal de poder acompanyar els i les emprenedores del territori en l’elaboració d’estudis de mercat. Aquesta formació, titulada “Acompanyament en el disseny d’un estudi de mercat”, és la quarta sessió d’una sèrie d’activitats formatives organitzades pel Patronat de Promoció Econòmica. Les sessions tenen l’objectiu de fomentar l’emprenedoria i la innovació en el teixit empresarial del territori.

Objectius de la formació

L’objectiu principal d’aquest curs és proporcionar al personal tècnic les capacitats i eines necessàries per a facilitar el procés d’elaboració d’un estudi de mercat efectiu per als emprenedors. D’aquesta manera, podra acompanyar els emprenedors en l’elaboració d’un estudi de mercat de qualitat, conèixer els diversos sistemes de recollida de dades i les tècniques d’anàlisi associades. Igualment, seran capaços d’identificar la informació rellevant per a la presa de decisions estratègiques en l’àmbit empresarial.

Així, la formació es desenvoluparà en quatre sessions, programades per als dies 16, 23 i 30 de maig, i 6 de juny de 2024, en horari de 10 a 13 hores. Es tracta d’una formació es realitza en format en línia, amb la qual cosa ofereix flexibilitat i accessibilitat als participants.

Formadora

La responsable de conduir aquesta formació és l’experta en Creació i Consolidació d’Empreses (EBCCE) Eulàlia Balañà. Amb una sòlida formació acadèmica en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Balañà acumula més de vint anys d’experiència com a consultora i formadora especialitzada en el camp de la consolidació i creació d’empreses. El seu treball se centra a potenciar les eines de suport intern i les capacitats de gestió empresarial i personal. Tot amb l’objectiu de fomentar el creixement i la consolidació de projectes empresarials.

Una captura de pantalla de la sala de formació virtual durant la intervenció d’Eulàlia Balañà

Desplaça cap amunt