La 2a edició de la (RE)Vetlla Agroalimentària arriba a l’Albagès

Productors i productores agroalimentàries de Lleida es reuniran per definir un relat conjunt del producte local

Ja està tot a punt per la segona edició de la (RE)Vetlla Agroalimentària, que tindrà lloc el 19 de juny de 2024 al matí a la Finca Cuadrat Valley de l’Albagès. Aquesta trobada, destinada als productors i les productores del territori, se centrarà a definir un relat conjunt sobre el producte agroalimentari de Lleida.

La jornada començarà a les 9.30 h amb una benvinguda on els participants podran conèixer-se mentre prenen un cafè. A les 10.00 h, els agents organitzadors explicaran qui són i què fan per al producte local, a la vegada que donaran una visió clara del seu treball en suport dels productors del territori. A les 10.30 h, es donarà pas a una sessió participativa on els assistents debatran sobre els atributs del producte local de Lleida. Aquest intercanvi d’idees serà clau per construir un relat conjunt que reflecteixi la riquesa i singularitat dels productes del territori.

Finalment, a les 12.30 h, es farà una visita a les instal·lacions de la Finca Cuadrat Valley, on els participants podran conèixer el projecte en profunditat i intercanviar idees per fomentar la cooperació entre productors agroalimentaris. Aquesta visita també oferirà l’oportunitat de teixir noves xarxes de col·laboració i explorar possibilitats de treball conjunt.

Per inscriure’s, cal visitar el web gustum.org, on es pot trobar tota la informació necessària per participar en aquesta segona edició de la (RE)Vetlla Agroalimentària. La jornada és a càrrec de Gustum, l’Associació Leader Ponent i Aliments del Territori i tu, juntament amb els diferents Consells Comarcals del territori.

Desplaça cap amunt