La Fira TastaVins de Juneda torna aquest cap de setmana amb més de 25 cellers participants

Ja està tot a punt per la quarta edició de la Fira TastaVins de Juneda, que se celebrarà aquest dissabte, 15 de juny, amb una jornada dedicada al vi i la gastronomia local. Les activitats començaran a les 10:30h, en què l’antiga Farinera acollirà dues jornades tècniques sobre l’art del vermut, a càrrec dels elaboradors Dos Déus i Marnuthem. A la tarda, de les 17 a les 18 hores, tindrà lloc un concurs de tast a cegues per parelles, també a la Farinera.

A partir de les 18:30h, la plaça Catalunya es convertirà en l’epicentre de la festa, amb la participació de més de 25 cellers que oferiran els seus millors vins. No hi faltaran les tapes de proximitat per acompanyar les degustacions, i la música en viu donarà un toc especial a la vetllada, que s’allargarà fins a la 1 de la matinada.

Organitzada per l’Associació Tastavins i l’Ajuntament de Juneda amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal de les Garrigues i l’Institut Català de la Vinya i el Vi, aquesta edició de la Fira TastaVins busca consolidar-se com un esdeveniment de referència dins la DO Costers del Segre, amb la finalitat de promoure els vins del territori i la cultura vinícola.

Desplaça cap amunt