Més de 220 persones emprenedores i empresàries de la demarcació participen en les jornades ‘Va de Networking’

S’han fet cinc sessions per connectar empreses consolidades i projectes emergents, que han acabat aquest divendres amb una trobada a Balaguer

El director del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Ramon Boixadera, ha inaugurat aquest divendres la sessió ‘Va de Networking’ que s’ha desenvolupat a Balaguer, amb l’objectiu d’unir el teixit empresarial del territori, i que ha comptat amb una trentena de persones emprenedores i empresàries de la Noguera i el Segrià Nord.

En menys de dues setmanes, s’han realitzat cinc sessions a Bell-lloc d’Urgell, Solsona, Tremp, la Seu d’Urgell i Balaguer, a les quals han assistit més de 220 persones emprenedores i empresàries de la demarcació de Lleida, i s’han pogut establir sinergies entre les empreses consolidades i els projectes emergents.

El director del Patronat de Promoció Econòmica ha destacat que “aquestes trobades són fonamentals per fomentar la cooperació i el creixement entre els diferents agents econòmics del territori”, ha dit Boixadera, qui ha posat en valor l’àmplia participació que han tingut les jornades.

La dinàmica de les jornades

Les sessions han estat dinamitzades pel formador empresarial Gorka Bartolomé, qui ha iniciat cada trobada amb una xerrada sobre intel·ligència artificial en el procés d’emprendre i consolidar l’empresa. En acabar, s’ha donat pas a un networking relacional, on les persones participants han pogut trencar resistències personals, sentir-se part de la comunitat emprenedora, compartir experiències, ampliar la seva xarxa de contactes professionals i generar noves oportunitats de negoci.

Els ‘Va de Networking’ comarcals acabaran amb una sessió el 15 d’octubre, que estarà destinada a empresaris i empresàries de l’Alta Ribagorça i la Val d’Aran, al Pont de Suert. L’any es tancarà amb el ‘Va de Networking’ final, que tindrà lloc el 14 de novembre al Punt d’Atenció Globalleida (PAG) de l’Urgell, i estarà dinamitzat per la formadora Rosaura Alastruey. Aquesta trobada final reunirà totes les persones participants dels networkings comarcals, així com nous assistents del món empresarial i emprenedor.

Desplaça cap amunt