En marxa la 3a edició del programa de consolidació empresarial Impulsa’t

Un programa que destaca per la seva capacitat d’oferir suport i recursos a empreses de recent creació, assegurant així el seu creixement i consolidació dins del mercat

A l’espai Economix d’aquesta setmana, a Onda Cero, hem parlat de la tercera edició del programa de consolidació empresarial Impulsa’t, en el que hi participen una vintena d’empreses que els hi permetrà reforçar el model de negoci, incrementar el nombre de clients, augmentar la facturació, trobar finançament i aconseguir un posicionament de marca, entre altres.

Un programa que forma part de la cartera de serveis del Patronat de Promoció Econòmica que es difon al conjunt del territori a través dels punts d’atenció GLOBALLEIDA amb el qual, la Diputació de Lleida, demostra un cop més, el seu compromís amb el desenvolupament econòmic oferint iniciatives que impulsin l’economia local i promoguin el desenvolupament empresarial al territori.

Amb la vintena d’empreses que han iniciat la seva consolidació empresarial en aquesta 3a edició d’aquest programa que destaca per la seva capacitat d’oferir suport i recursos a empreses de recent creació, assegurant així el seu creixement i consolidació dins del mercat, arriba a les 60 empreses amb representació a les 13 comarques que conformen el territori.

Avui ens ho ha explicat la tècnica del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Lídia Mor. La  formadora i mentora del programa, Yolanda Tarango,  i quatre dels participants,  Núria Ribes de l’empresa LA BANDA DEL PANDA CREW, ubicada a Balaguer del sector de Serveis i lloguers de mobiliari; Quiònia Pujol de l’empresa LO VILOT FARM BREWERY SCCL, del sector de l’alimentació, una Granja cervesera ubicada a Almacelles i,  Montserrat Roicaginé de l’empresa CALAGNETA CONCEPT, SL. del sector de Serveis i Hostaleria, de Cervera. 

Escolteu el programa complet

Lleida, 20 de juny de 2024

Desplaça cap amunt