Esterri d’Àneu, Sort, Biosca i Palau de Noguera estan de fira aquest cap de setmana

La demarcació acull quatre certamens destacats amb propostes culturals i tradicionals per a tots els gustos

Aquest cap de setmana, la demarcació de Lleida serà l’escenari de quatre fires que ofereixen una gran varietat d’activitats per a residents i visitants. Des de la Fira de Sant Joan a Esterri d’Àneu fins a la Fira del Tinyol a Palau de Noguera, passant per la 34a Fira de Sant Joan i 33a Xollada d’Ovelles amb tisora a Sort i la Fira La Baquiol a Biosca, hi ha opcions per a tots els gustos.

Fira de Sant Joan a Esterri d’Àneu

La Fira de Sant Joan se celebra el dissabte, 22 de juny, al centre històric d’Esterri d’Àneu, i ofereix una àmplia gamma de productes d’artesania i alimentació local. La jornada inclourà paradetes al carrer Major, a partir de les 11:00 fins a les 21:00 hores. Diumenge, la festa continuarà amb la tradicional revetlla de Sant Joan i la foguera al Firal.

34a Fira de Sant Joan i 33a Xollada d’Ovelles a Sort

Aquest dilluns, 24 de juny, Sort acollirà la 34a Fira de Sant Joan i la 33a Xollada d’Ovelles amb tisora. L’esdeveniment, que tindrà lloc al Parc del Riuet i a l’Avinguda Comtes de Pallars, inclourà una exhibició de xollada d’ovelles a les 12:00 hores, acompanyada de la música de La Banda del Peirot. A partir de les 10:00 hores, els visitants podran gaudir de la Fireta de Sant Joan i d’una trobada de col·leccionisme de plaques.

Fira La Baquiol a Biosca

La Fira La Baquiol, que se celebra el dilluns, 24 de juny, a Biosca, és una festa en honor a Teresa Guàrdia, coneguda com “La Baquiol”. Aquesta quarta edició inclourà una fira d’artesania i il·lustració, tallers, exposicions i un espectacle nocturn. També es presentarà el llibre “La Baquiol” de Montserrat Cuadros Puig. Les activitats començaran a les 10:00 hores i s’allargaran fins a les 22:00 hores.

Fira del Tinyol a Palau de Noguera

Aquest dissabte, 22 de juny, Palau de Noguera celebrarà la segona edició de la Fira del Tinyol, un esdeveniment que combina història i gastronomia. La jornada començarà amb una caminada a les 8:00 hores i continuarà amb exposicions, una representació teatral, i un mercat de productes agroalimentaris i artesanals. A més a més, es podrà degustar el tradicional Tinyol, un panet farcit de verdures escalivades amb llonganissa, arengada o formatge.

Desplaça cap amunt