El cicle Va de Networking 2023 acaba a Ponent i al Pirineu amb més de 200 empreses  participants

Una iniciativa impulsada per GLOBALLEIDA, l’Àrea d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, amb l’objectiu d’establir sinergies entre nous projectes creats i empreses ja consolidades al territori

El diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, i el director del Patronat de Promoció Econòmica, Ramon Boixadera, han estat els encarregats de donar la benvinguda als assistents a la  ultima sessió del cicle 2023 ‘Va de Networking’ a Ponent i al Pirineu organitzat per GLOBALLEIDA, l’Àrea d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

L’acte també ha comptat amb l’assistència  de la vice-presidenta del Consell Comarcal de la Segarra i consellera de Promoció Econòmica i desenvolupament rural, Anna Rius; del regidor de Promoció econòmica de la Paeria de Cervera, Raimond Fustéi, de laconsellera de Promoció Econòmica de la Seu d’Urgell, Carme Espuga.

El cicle ‘Va de networking’ té com a objectiu establir sinergies entre els nous projectes empresarials creats i empreses ja consolidades al territori, generant partenariats plurisectorials i, aquestes dues jornades són el resultat final de les sis trobades de networking d’àmbit bicomarcal que s’han celebrat aquest 2023.

La sessió de Ponent  que s’ha celebrat aquest matí al Punt d’Atenció Globalleida de la Segarra ha comptat amb una cinquantena de participants, i la sessió del Pirineu, que s’ha celebrat a la tarda al Punt d’Atenció Globalleida de l’Alt Urgell, ha reunit a una trentena més d’empreses. En total més de 80 empreses que han participat avui, que sumades a les 120 empreses que han participat a les sessions bicomarcals, suposa una participació total del cicle Va de Networking 2023, de més de 200 empreses.

En aquest sentit, el diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, en la seva intervenció, ha destacat “la importància de poder reunir empresaris de diferents sectors econòmics i connectar amb altres empreses del mateix sector o diferent, per tal de trobar possibles col·laboracions i generar confiança mútua.

A més, ha destacat que “aquestes jornades suposen també una oportunitat més de connexió tant dels tècnics com de les empreses relacionades amb els Punts d’Atenció GLOBALLEIDA del conjunt del territori que demostra la importància de treballar en xarxa i en col·laboració amb les diferents entitats de promoció econòmica. Verdú ha afegit que “ aprofito per posar en valor que aquest cicle formatiu de networking que s’ha celebrat avui és un exemple dels serveis que ofereix el Patronat a través del seu catàleg al Punts d’Atenció GLOBALLEIDA.

Per la seva part, Mònica Mendoza, referent internacional en estratègia de vendes i desenvolupament personal, ha estat l’encarregada de dinamitzar les dos sessions que ha centrat en la situació actual de mercat i com sobreviure i rendibilitzar el negoci, tenint en compte que el macroentorn és molt hostil, que hi ha moltes variables que no es controlen i que el mercat està cada vegada més saturat d’oferta.

A més, en la sessió de networking els assistents han tingut 1 minut per presentar- se a la resta d’assistents, de manera que tots s’han pogut conèixer amb l’objectiu de trobar aliances que facin enriquir el seu model de negoci o fins i tot captar clients. En finalitzar, han sortit voluntaris explicant amb qui podrien col·laborar.

Desplaça cap amunt