El Punt d’Atenció Globalleida Alt Urgell i el Consell Comarcal de la Cerdanya acullen la 4ª sessió del cicle “Va de Networking”

Una iniciativa impulsada per l’Àrea d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida a través dels Punts d’Atenció GlobaLleida, que suposa també una oportunitat més per treballar en xarxa i en col·laboració amb les diferents entitats de promoció econòmica del conjunt del territori

La presidenta del CC Alt Urgell, Josefina Lladós, la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, Gemma Tó i el director del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Ramon Boixadera, han estat els encarregats de presentar i donar la benvinguda als participants a la quarta sessió del cicle “Va de Networking” 2023, organitzada conjuntament pel Punt d’Atenció GlobaLleida Alt Urgell i el Consell Comarcal de la Cerdanya, que s’ha celebrat a l’edifici CETAP de La Seu d’Urgell.

Una iniciativa impulsada per l’Àrea d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida a través dels Punts d’Atenció GlobaLleida, que té com a objectiu establir sinergies entre nous projectes creats i empreses ja consolidades al territori amb ganes de descobrir noves idees i maneres de fer.

Aquest cicle està organitzat  en  7 sessions de Networking dividits en diferents àmbits Territorials que apleguen tota la demarcació de Lleida. A més per cloure el cicle, s’organitzaran dos sessions de Networking finals. Una al Pirineu i una a la Plana, que es realitzaran al novembre, i que aglutinaran en dos grans networkings, a tots als participants de les 7 sessions anteriors.

Durant les sessions de treball, dinamitzades per Tàctica 360, es combinen els marcs teòrics amb pràctiques vivencials, exemplificant el que s’explica, fent intervenir diferents circuits alhora (visual, auditiu i emocional).

Desplaça cap amunt