Tret de sortida dels Dijous endollats de la FECOM amb una conferència sobre Intel·ligència Artificial

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, ha inaugurat aquest dijous el cicle ‘Dijous endollats’. Es tracta d’una sèrie de webinars que organitza la FECOM durant aquest mes de maig i que serviran per abordar temes d’actualitat com la intel·ligència artificial aplicada al món dels negocis, les estratègies de màrqueting a través de les xarxes socials, i les diferents maneres de promoure el benestar en entorns laborals.

Verdú ha explicat que aquestes jornades són “una oportunitat única per estar connectats i aprendre”, que cobren una especial rellevància en un món tan globalitzat com l’actual, en què “la digitalització amb la intel·ligència artificial pren protagonisme i es converteix en una sortida laboral”, ha dit. El primer webinar del cicle ha servit per abordar com la intel·ligència artificial ha irromput en els mitjans de comunicació i com es pot aplicar aquest coneixement al món econòmic i comercial. La ponència ha anat a càrrec del gestor d’Ecosistema Digital de Grup SEGRE i editor de la revista Vint-i-dos, Joan Teixidó, qui ha proporcionat eines a les diferents persones participants per aplicar la intel·ligència artifical als seus negocis.

Les pròximes jornades del cicle

Les pròximes jornades, previstes pels dies 23 i 30 de maig, se centraran a abordar com les persones que han implementat un negoci han de mostrar els seus productes a les xarxes amb garanties. Igualment, serviran per parlar sobre com generar entorns laborals saludables i equilibrats per prevenir el burnout i l’estrès en el món del comerç i l’empresa.

La transformació del territori

Durant la seva intervenció el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica també ha recordat que, des de l’any 2019, la Diputació de Lleida està impulsant el Projecte Estratègic per a la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran. És un instrument de planificació estratègica compartida que ens permeti avançar cap a l’assoliment d’una visió de futur consensuada amb les principals institucions del territori, l’anomenat G10.

En aquest sentit, Verdú ha destacat que “per poder fer aquesta transformació, cal assolir un model competitiu i sostenible d’economia verda, circular i altament digitalitzada. Un model que reforci sectors estratègics i afavoreixi l’aparició de sectors emergents i nous models de negoci que contribueixin a la retenció i atracció de talent per tal d’arrelar les persones al territori”, ha explicat el vicepresident del Patronat.

Desplaça cap amunt