Participants a la Fira Aprenedoria expliquen els seus projectes i experiències

Aquesta setmana, l’Economix, l’espai d’emprenedoria i empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, ha dedicat un programa a la Fira Aprenedoria, l’esdeveniment que promou l’esperit emprenedor entre estudiants de primària i joves empresaris a Lleida i que va tenir lloc a la plaça de la Catedral la setmana passada. Aquest dijous, diversos integrants del projecte han estat entrevistats per explicar les seves experiències.

Laura Gabernet, tècnica docent del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià, ha detallat com coordina el seminari del projecte Aprenedoria, i ha destacat la importància d’integrar l’emprenedoria en el currículum escolar. Per la seva banda, Juanjo García, mestre del col·legi Fedac Lleida, i Míriam Obiols, mestra de l’Escola Alba de Corbins, han compartit amb els oients com han treballat l’emprenedoria als seus centres, a través del desenvolupament de projectes que any rere any es consoliden.

Aina Sellart, alumna de 6è de l’Escola Alba i presidenta de la cooperativa Albaromàtica, ha detallat de la seva experiència liderant un projecte cooperatiu escolar, mentre que Ares Fernández Da Silva, alumna del Programa de Formació i Inserció (PFI) del col·legi Maristes i presidenta d’una cooperativa, ha donat a conèixer com aquest programa l’ha ajudat a desenvolupar les seves habilitats empresarials.

Cristina Molinero, tècnica d’Orientació i Formació de l’IMO Salvador Seguí, i Estel Bosch, professora i coordinadora del programa PFI del col·legi Maristes, també han participat al programa per parlar de les oportunitats que ofereixen aquestes iniciatives als joves. Amb aquestes entrevistes, l’espai Economix ajuda a donar visibilitat a la Fira Aprenedoria i a destacar la importància de fomentar l’emprenedoria des de la base educativa fins a l’àmbit professional.

ESCOLTA L’ENTREVISTA COMPLETA

Desplaça cap amunt