Transparència

La transparència és un dels eixos claus en el canvi de cultura que estableix noves maneres de relació entre l’Administració i la ciutadania.

A més de la informació que es pot trobar, els ciutadans també tenen dret a sol·licitar la informació pública que considerin del seu interès (dret d’accés a la informació pública)

La Llei 19/2014, de 28 de desembre, de transparència, accés a la informació i bon govern, es proposa, entre els seus objectius, recuperar i incrementar la confiança dels ciutadans envers la gestió pública i la política, facilitar i promoure el retiment de comptes. I, finalment, garantir l’ètica dels gestors públics i els governants.


Pla estratègic subvencions Patronat

Per tal de donar compliment a l’article 8.1 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació elabora  el seu Pla estratègic de subvencions.


Convenis

En compliment de l’article 14.2.c de la Llei 19/2014, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, fa públics els convenis signats amb diferents entitats.


Subvencions

En compliment de l’article 15.1, apartats a i b, de la Llei 19/2014, es fan públiques les subvencions concedides pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

Pla de publicitat institucional del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida (2024)
Portal de la Transparència de la Diputació de Lleida
Decret del pla de contractació del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida (2024)

Desplaça cap amunt