Actualitat
Totes les notícies i l'agenda sobre el PECT
Diputació de Lleida i la Federació de Cooperatives Agràries promouen nous models productius en l’àmbit agroalimentari de Ponent davant l’impacte del canvi climàtic
Diferents estudis apunten a la necessitat de recuperar terres per a la producció de llegums i un major aprofitament dels cultius de fruita dolça de
2na Reunió del Consell General del PECT AgroBioFood b. Ponent conjuntament amb els socis del PECT Green&Circular b. Ponent
El passat divendres dia 16 de desembre es va celebrar la segona reunió del Consell General del PECT i única de l’anualitat 2022. En aquesta
JORNADA DE SOSTENIBILITAT: AVALUACIÓ DE LA SOSTENIBILITAT DEL SECTOR AGROALIMENTARI
El dia 14 de desembre es va dur a terme la Jornada de sostenibilitat impulsada per la FCAC en el marc del PECT AgroBioFood b.
Presentació de la Modernització dels Canals d’Urgell – RESULTATS DE L’ OPERACIÓ 7 DEL PECT AGROBIOFOOD B. PONENT- Regadiu Ecosistèmic realitzada per la CGRCU
El passat 12 de desembre es va dur a terme la Jornada de Presentació dels Resultats de l’Operació 7 dels Canals d’Urgell, soci beneficiari del
Presentació de l’estudi de “Tendències de consum Europees” per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya a l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida
El passat 30 de novembre es va dur a terme la presentació de l’estudi de tendències de consum i producció europees en el marc del
Participació del PECT AgroBioFood b. Ponent en la II Jornada d’Innovació al món rural organitzada pel PECT Pobles Vius i Actius
El passat 22 de novembre la Diputació de Lleida va presentar els PECTs de 2nª Convocatòria dels quals en duu a terme la Coordinació. En
Jornada de Foment del Talent en el Sector Agroalimentari: EL MODEL DE NEGOCI COOPERATIU
El dimarts 18 de setembre, en el marc del PECT AgroBioFood b. Ponent es va dur a terme una jornada, organitzada per la Federació de
Presentació dels resultats de l’Estudi “Impacte present i futur a Ponent de les tendències de consum alimentàries europees” a l’ÀGORA BIT
El dia 1 d’octubre, la FCAC juntament amb la consultora de PriceWaterHouseCooper va presentar els resultats del primer estudi de tendències europees de consum i
Estudi de les necessitats de produccions agràries i ramaderes a partir de la identificació de les noves formes de consum d’aliments a mitjà i llarg termini en els mercats europeus.
El dijous dia 16 de juny, la Sala d’Actes del Palau de la Diputació de Lleida va acollir la presentació oficial de l’Estudi de les
Jornada ECOFOOD-Hublab: “‘Les tendències alimentàries d’avui en dia. El futur a les teves mans… ajuda’ns a idear el futur de la innovació agroalimentària de Ponent”
El passat 27 de maig es va celebrar al viver d’empreses de l’Ajuntament de Bell-lloc la segona jornada referent a les tendències alimentàries que afecten
Noves tendències alimentàries amb models sostenibles a Lleida Tv – “A Diari”
El passat dia 7 d’abril, la Diputació de Lleida va estar present en el Programa A Diari de Tv Lleida, presentant el PECT AgroBioFood b.
Jornada AgroBioFood b. Ponent: Primer seminari pilot de foment del talent
Organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya aprofitant la seva vinculació amb la UdL, amb l’objectiu de generar sinèrgies entre el món acadèmic
Jornada de Bioeconomia: oportunitat d’innovació en el sector agroalimentari
El passat 30 de març, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, en el marc de la seva operació “Demanda AgroBioFood”, i com a entitat
Participació de la “Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell” a la Fira de Sant Josep, a Mollerussa
El passat divendres 18 de març, el Gerent de la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell van intervenir en les jornades tècniques celebrades a
Visita a “La Devesa”, futur emplaçament d’un dels “Espais Test AgroBioFood”
En el marc de l’operació “Espais Test AgroBioFood”, ARCA preveu crear dos Espais Test en el què es puguin emplaçar cultius de base innovadora que
“Noves tendències alimentàries amb models sostenibles davant l’emergència climàtica” a UA1 Lleida
El passat dimarts dia 14 de desembre a l’espai d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida d’UA1 Lleida, l’alcalde de Bell-lloc
Jornada per debatre sobre les noves tendències alimentàries a Bell-lloc
El passat divendres dia 3 de desembre es va celebrar la Jornada de “Noves Tendències Alimentàries: Afectació al Sistema Agroalimentari Lleidatà”. El viver d’empreses va
Jornada presencial al viver d’empreses de Bell-lloc d’Urgell: “NOVES TENDÈNCIES ALIMENTÀRIES: AFECTACIÓ AL SISTEMA AGROALIMENTARI LLEIDATÀ”
El pròxim divendres dia 3 de desembre es durà a terme, de forma presencial a la Sala d’Actes de la Incubadora d’Empreses, i en el
Jornada de Sostenibilitat: Reptes 2030. Caminant cap a una producció agroalimentària justa i sostenible
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) va organitzar, en el marc del PECT AgroBioFood b. Ponent, una jornada de sostenibilitat que va permetrer
Primera reunió del Consell General del PECT AgroBioFood b. Ponent
El passat dimecres 17 de novembre va tenir lloc la primera i única reunió del Consell General del PECT AgroBioFood b. Ponent de l’any 2021,
Jornada de Sostenibilitat: Reptes 2030. Caminant cap a una producció agroalimentària sostenible en les Terres de Ponent
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya organitza, en el marc del PECT AgroBioFood b. Ponent, la “Jornada de Sostenibilitat: Reptes 2030. Caminant cap a
S’inicien els preparatius per la rehabilitació de l’edifici d’IRTA al Campus d’Agrònoms de la Universitat de Lleida
L’Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries duu a terme l’operació “Plant Health Innovation Hub” en el marc del PECT AgroBioFood b. Ponent. S’estan enllestint els
Avancen les obres del projecte de millora d’un tram de la 1ª Sèquia Principal dels Canals d’Urgell a Penelles
La Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell són els encarregats de dur a terme l’operació Regadiu Ecosistèmic, un projecte pilot per a la creació
L’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell es prepara per l’adaptació i creació de l’Espai ECOFood-Hublab
En el marc del PECT, l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell preveu la creació d’un espai per a la innovació oberta i col·laborativa orientada a desenvolupar la